Rejseledere

Rejseledere DEO rejser

Vi rejser for at lære. Vores fokus er samfund, kultur, historie og politik. Med oplevelser og forståelse i centrum. Vi mødes med organisationer og personer, man sjældent får lov at møde som privatperson. Og vi har allieret os med en række stærke, dansktalende rejseledere, der deler vores mission.

Trine Stauning Willert

Trine Stauning Willert er PhD i moderne Grækenlandsstudier, har undervist og forsket i Grækenland på flere universiteter og har stiftet Det Græske Institut i Danmark. Hun taler flydende græsk og har et stort netværk blandt græske intellektuelle, forfattere og musikere.
 Vibe Termansen Vibe Termansen er historiker, journalist og forfatter med speciale i Polen og Centraleuropa, som hun har dækket for Information, Weekendavisen og ’Turen går til’. Endnu en bog på vej i foråret. Har arbejdet på Danmarks ambassade i Warszawa. Stort netværk i Polen.
 Sara Dybris McQuaid Sara Dybris McQuaid er PhD og leder af Center for Irske Studier på Aarhus Universitet, lektor i britisk og irsk historie, samfund og kultur og forsker på Center for International Konfliktløsning ved Københavns Universitet. Irske rødder og stort netværk i Irland og Nordirland.
 Zlatko Jovanovic Zlatko Jovanovic er PhD i historie med speciale i nationalisme, identitet, populærkultur og populisme i tidligere Jugoslavien. Har undervist, forsket og skrevet om Balkan. Opvokset i Bosnien-Hercegovina og bosat i Danmark siden 1993. Stort netværk på Balkan og blandt Balkan-kendere.
 Michael Birkkjær 500x667 Michael Birkkjær Lauritsen er cand.mag. i historie og Europastudier. Har rejst ekstensivt i de baltiske lande, Polen og Bruxelles som rejseleder og i andre sammenhænge. Har boet i korte perioder i Polen. Stort netværk blandt græsrødder og organisationer i bl.a. Baltikum og Polen.
 Finn Ellegaard Finn Ellegaard er stifter af DEO, DEO rejser, NOTAT og meget andet. 45 år som central græsrod i den danske Europa-debat. Har rejst ekstensivt i Baltikum, Polen, Bruxelles og på Balkan, ikke mindst som logistisk rejseleder med DEO. Stort netværk i Danmark og Europa.