Vi søger studerende som ny IT-medarbejder

Vi søger studerende som ny IT-medarbejder

03.05.2017

JOBOPSLAG. Vores fantastiske web og IT-medarbejder er snart færdig med sine studier og søger videre ud på arbejdsmarkedet. Vi søger derfor en ny medarbejder til 14 timer/uge. Ansøgningsfrist den 15. maj.

Nicolai Dahl har gennem de sidste tre år udviklet nye hjemmesider og holdt gamle i luften. Han er arkitekten og programmøren bag www.deo.dk, der er DEO's hovedside, men har også lavet en hel stribe mindre og succesfulde projekter.

Blandt andet skruede han sammen med vores kommunikationsmedarbejder, Ditte Juul Reder, en meget velbesøgt side sammen til Retsavisen. Den hedder www.retsavisen.dk

Nu er Nicolai snart færdiguddannet fra IT-universitet og på vej ud på det "voksne" arbejdsmarked.

Vi er derfor på udkig efter en IT-studentermedhjælp, der kan starte snarest muligt. Vi ville gerne kunne nå at tage samtaler og ansætte en ny medarbejder i løbet af maj, så vi kan komme videre med de mange webprojekter, vi har på kontoret.

Det drejer sig blandt andet om opdatering og videreudviklingen af www.undervisning.deo.dk, der er blevet udvidet med en helt ny portal til EU-undervisning i grundskolen.

Ansøgningsfristen er den 15. maj kl. 12.00.