Mød DEO på Folkemødet 2017

Find DEO på Folkemødet 2017

12.06.2017

DEO er på Folkemødet 2017. Vi samler inspiration til efterårets debatter, hvor vi stiller skarpt på EU's klimapolitik og udforsker visioner for demokratisering af Europa. Se her, hvad vi ikke vil gå glip af - og find os blandt tilhørerne for en snak om EU-debat, klima og demokrati.

DEO er på scenen ved en række arrangementer på Folkemødet 2017. Vi tager også ud for at høre andre og deltage i debatten om EU og europæiske udfordringer.  Her kan du se, hvad vi går efter, og hvor du kan finde vores udsendte medarbejdere:

Ditte Juul Reder, kommunikationsansvarlig 
 Ditte Juul Reder

”EU speeddating” 

Fredag kl. 18.45-19.30 - Nyt Europa (E13)

”Dette networking-event lyder som en perfekt mulighed for at møde mange andre EU-nørder og få gode perspektiver på mange europæiske politiske spørgsmål på én gang.”

”Game of #SoMe”

Lørdag kl. 11.00-12.00 - Europabevægelsen (G11)

”Som SoMe-ansvarlig hos DEO og genganger til mange arrangementer om MEP’ernes SoMe-indsatser, bliver det spændende at se, hvem der løber med prisen for den bedste indsats. Det kan også give lidt ekstra inspiration til, hvordan man udformer en spændende strategi og fanger folk på de sociale medier.”

Sarah Dieckmann, analytiker klima og finans
 Sarah Dieckmann

"Er ikke-bæredygtige investeringer altid skidt?" 

Torsdag kl. 17-17.30 - Morningstar (A31)

"Fordi investeringsverdenen er et godt sted at tage fat, hvis man virkelig vil rykke noget på klimafronten. Men diskussionen om ansvarlige investeringer er kompleks og det er nemmere at sætte idealer op, end at omsætte de gode intentioner til praksis.

"Trump og den uundgåelige grønne omstilling"

Lørdag kl. 13:30-14:15 . Concito (L13)

"Ingen blev for alvor overrasket over, at Trump vil trække USA ud af Paris-aftalen. Det spændende er, hvad resten af verden gør, og det har været positivt at se, at den fortsat store opbakning fra lande, stater og byer - dog er jeg bekymret for, hvad Trumps signaler betyder for virksomheder og pengetankes investeringer i den grønne omstilling. Det håber jeg, at blive klogere på her!"