Forside

Presserum

Vi arbejder med aktuelle EU-emner og europæisk politik og stiller gerne op som eksperter til foredrag, interviews eller i debatter. Journalister er altid velkomne til at skrive eller ringe til os.

Foredrag: 

Tag kontakt til en af vores eksperter eller til vores sekretariat.
Mail: info@deo.dk
Telefon: 70 26 36 66

Pressekontakt:

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker og sekretariatsleder
Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: (+45) 61 27 72 56

Henvendelser om vores økonomi, rejser og arrangementer kan rettes til vores sekretariat på mail info@deo.dk eller telefon 70 26 36 66.

Find den ekspert du skal bruge

Rasmus Nørlem Sørensen

Sekretariatsleder og chefanalytiker i DEO. Ekspert i EU’s demokrati, europæisk offentlighed, folkelig deltagelse og lobbyisme. Følger desuden nøje med i de store politiske debatter i Europa - herunder Brexit, EU's fremtid, social søjle, vækststrategi, og frihandel.

Rasmus har arbejdet som EU-journalist, redaktør og mødearrangør siden 2009 og optræder jævnligt i medierne som europæisk ekspert og kommentator.

Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: 61 27 72 56

Maria Rosenberg Rasmussen

Maria Rosenberg Rasmussen er for nylig vendt hjem fra Bruxelles, hvor hun arbejdede fra 2014 – 2017 og skrev som journalist for en række danske medier, heriblandt Ugebrevet 4A og Kristeligt Dagblad.

Hun har som journalist dækket mange aspekter af Den Europæiske Union som EU’s flygtningepolitik, arbejdsmarkedspolitik, skattepolitik og meget mere. Endelig har Maria haft ansættelse i Europa-Kommissionen og kender unionens udøvende organ indefra. 

Mail: maria@deo.dk
Mobil: 61712541

Helga Molbæk-Steensig

Helga Molbæk-Steensig er erfaren underviser, oplægsholder og ordstyrer indenfor menneske- og borgerrettigheder, retligt samarbejde mellem EU og medlemslandene, EU-udvidelse, sikkerhedspolitik, udenrigspolitik, nabolagspolitik, EUs fredsagenda og militære samarbejde.

Hun er desuden Balkanekspert kendt fra P1 og Radio24syv.

Mail: helga@deo.dk
Mobil: 53271418

Michael Birkkjær Lauritsen

Arrangements- og rejsechef med ansvar for DEOs rejser overalt i Europa. Indgående og bred viden om de baltiske lande og Polen, herunder deres forbindelse til EU. Følger desuden nøje med i udviklingen indenfor EU’s institutioner, regulering af finanssektoren og frihandel mellem EU og USA.

Mail: michael@deo.dk Mobil: 61 71 27 74

Staffan Dahllöf

Journalist og researcher i DEO. Ekspert i EU's udvikling, institutioner og magtbalance, åbenhed og aktindsigt, retspolitik og borgerrettigheder. Underviser journalister i Danmark og Europa i EU-journalistik, aktindsigt med mere.

Staffan har været tilknyttet DEO som journalist ved NOTAT (siden 1993) og har bidraget som forfatter til flere af vores nylige udgivelser i bogserien Samfundstanker.

Mail: staffan@deo.dk
Mobil: 21 46 49 92