Eksperter

BookForedragklip

Deadline - december 2017

DEOs chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen gæstede Deadline den 14. december 2017 til en samtale om flygtningekrisen med Rebecca Adler-Nissen.

DR2 Dagen - december 2017

Rasmus Nørlem Sørensen var 14. december i DR2 Dagen for at tale om, betydningen af den manglende parlamentariske opbakning til Theresa Mays forhandlingsaftaler med EU om Brexit.

P1 Morgen - december 2017

DEO's journalist og skatteanalytiker Maria Rosenberg Rasmussen var i P1 Morgen den 6. december 2017 for at fortælle om EU's nye sortliste over skattelylande.

P1 morgen - november 2017

DEO's analytiker Helga Molbæk-Steensig var i P1 morgen for at tale om dommen over Ratko Mladic og betydningen for forsoning på Balkan.

Tidsangivelse 8.33 

DR2 Dagen - september 2017

DEO's analytiker Sarah Dieckmann var på DR2 Dagen sammen med Tænketanken Europas direktør, Bjarke Møller, for at debattere den franske præsident Macrons visioner i den tale, han tidligere på dagen holdt i Paris. 

Deadline - juli 2017

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker i DEO, var i DR2 Deadline den 1. juli 2017 i debat med EU-forsker Ditte Brasso Sørensen og næstformand i Europabevægelsen Kristian Lütken.

DR2 Dagen - juni 2017

I anledningen af 25-året for det danske nej til Maastricht-traktaten var DEO's chefanalytiker, Rasmus Nørlem Sørensen, i studiet i debat med Bjarke Møller, direktør i Tænketanken Europa, om nej'et betydnining for Danmarks forhold til EU i dag. (Klippet starter 36 min. inde i udsendelsen)

Radio24syv - maj 2017

Chefanalytiker i DEO, Rasmus Nørlem Sørensen, var i programmet 55 minutter og kommentere på, hvordan valget af Macron påvirker Danmarks deltagelse i EU.

Interview i Information - juli 2016

Stort interview på forsiden af Information med Rasmus Nørlem Sørensen om venstrefløjens fremtid i EU. "Venstrefløjen er ved at tabe EM i politik", 5. juli 2016 af Lise Møller Schilder.

DR P4 Trekanten - november 2016

Sara Dieckmann kommenterede på EU's bankunion i forbindelse med DEO's debatmøde "Hvad vil vi med bankerne?" i Vejle.

Deadline DR2 - februar 2017

Rasmus Nørlem Sørensen var 9/2 i studiet hos Lotte Folke Korsholm i debat med Mathias Tesfaye. Temaet var lanceringen af EU's sociale søjle og særligt ideen om en lovfastfast europæisk mindsteløn.

DR P1 Europa lige nu - februar 2017

Rasmus Nørlem Sørensen blev 27/2 interviewet af Marianne Skovlund til Europa lige nu. Temaet var DEO's folkehøring om EU's fremtid og perspektiverne på folkehøringer om Europa.

Vesterbro Lokalavis - marts 2017

Reportage i Vesterbro Lokalavis fra debatmødet om EU's fremtid på Wegeners Gaard. DEO's chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen fik selskab af tre politikere i panelet. 

Odense ser rødt - marts 2017

DEO's Rasmus Nørlem Sørensen og Sarah Dieckmann interviewes til "Odense ser rødt", under titlen: Er den frie bevægelighed i EU i krise?